5.17.2012

Exclusive Giveaway By Cik Bunny


Assalamualaikum Dunia !!

dah tengok banner yang cute miut dekat atas nie ? okeyy , kita skrg gile kan shawl actually ! haha =D sangat2 suke dan sangat berhajat lah nak ade satu shawl daripada butikpinkku ^^ kita dah banyak review tntg shawl and sangat2 intresting . hari tu , ade la join 1 segmen ni .. alhamdulillah .. dapat RM15 topap .. macam sedih je bunyi nye =3 tak pe lah .. rezeki masing masing .. selama ni kita join semate je nak dapat duit .. kan ? oke .. kali ni dah takk !! join time urgent je .. sekarang dahh pakat ramai ramai dengan eyda , eryn & bayah , join segmen yang dapat hadiah lens dengan shawl je .. daripada rambang mata nak pilih , baik datang tergolek je .. kan senang .. tak payah pening kepale .. oke oke .. now , doa doa laa kita dapat shawl atau pashmina =3
Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) 


Syarat :


1. kena lah terjah sponsor utama ni: http://bit.ly/kzpKNi ( Done )
2. Terbuka kepada warga Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia. ( Done )
3. mempunyai blog.( Done )
4. follow blog Inspire Bunny (penganjur), Bunny Inspired, NMA Shop, Butikpinkku dan Heart Inspiration (boutique). ( Done )
5. jika ada akaun facebook, sila subscribe dan like fanpage :

No comments :