6.25.2012

Nervous ^^"


Tumblr_m4ftsfh6071qb3n2io1_500_large

\\ Assalamualaikum // 
and Banjour Fellas .. 
dah lama aku tak buat sebarang entri kan ?? ramai yang rindu nak baca post terbaru aku kali ni .. hihihi =) Sila jeles sekarang !! haha .. thumbs up (Y) btw , guys !! look up my title for one momment please ??  Nervous ^^" 

what's up jeng ? here I wanna tell you *OhMyEnglish !! hahaha >,<
Aku ada masuk 1 acara ni .. aku ingatkan main-main je .. to yang hyperaktif nak join sekaki .. dah habis bincang tajuk & isi perbahasan tu untuk esok , baru laa cikgu cakap Perbahasan yang aku join tu sebenarnye pertandingan .. OuhhNooooooo !! what must I do ??

balik sekolah je , terus tengok Mara Clara .. hihi :* habis je cerita tu , bukak facebook and cari point untuk esok .. gelabah k gelabah !! tak ada sorang pun yang wish luck untuk aku .. okeyy .. tacink neyy .. ade sesiape nak pujuk tak ? hahaha .. I want my Capital A pewwlishhhhh ? hihi *^^*

Tomorrow , I wanna do my best !! Insyaallah :) peace yawrr .. 

6.07.2012

✪ I'm not like that ✪


\\ Assalamualaikum Jantung ! //
actually , aku tak ade gosip nak cerita .. tapi , perlu ke aku nak cerita hal peribadi aku ? rasenye tak payah kodd .. pakkal lew aku sayang readers aku ni .. hihi =) 
 57 hari berlalu macam tu je .. aku sedih ? sebenarnye ada la sikit ! dia paling lama dengan aku .. dengan Capital S , cuma 1 hari jew .. playboy gila ! dah la playboy , lepas tu , nak mintak putus dengan aku pun suruh skandel dia telefon aku .. beberape hari lepas tu , skandel dia misscall aku .. lepas tu , dia chat dengan aku , mengadu pasal Capital S ni .. mujur lah aku coup dengan dia 1 hari .. guys !! Mehh sini aku bagi tahu !
Perempuan break bukan sebab dia "kakiGAMES" .. tapi dia rasa bersalah kalau couple tanpa feeling .. kiranya macam mempermainkan perasaan la .. tak percaya ? tanya lah perempuan ..
seriosly aku tak ada niat nak back-up perempuan .. bagi aku , semua ni fakta *kodd* .. tak salah berkongsi info .. 
Ya ! aku buat entry ni sebab aku dah alami 57 hari dengan Capital A .. Dia baik , dia pandai , dia caring , dia sweet & Tak merokok !! dia harap aku jadi bintang yang selalu bersinar .. tapi aku kata " Bintang yang terang tak selamanya bersinar .. Begitu pun mendung , belum tentu hujan ,.. " entah apa yang aku membebel kat situ pun aku tak tahu .. kfine .. dah tak ada lagi aku nak bagi tahu .. that's all ;)