6.25.2012

Nervous ^^"


Tumblr_m4ftsfh6071qb3n2io1_500_large

\\ Assalamualaikum // 
and Banjour Fellas .. 
dah lama aku tak buat sebarang entri kan ?? ramai yang rindu nak baca post terbaru aku kali ni .. hihihi =) Sila jeles sekarang !! haha .. thumbs up (Y) btw , guys !! look up my title for one momment please ??  Nervous ^^" 

what's up jeng ? here I wanna tell you *OhMyEnglish !! hahaha >,<
Aku ada masuk 1 acara ni .. aku ingatkan main-main je .. to yang hyperaktif nak join sekaki .. dah habis bincang tajuk & isi perbahasan tu untuk esok , baru laa cikgu cakap Perbahasan yang aku join tu sebenarnye pertandingan .. OuhhNooooooo !! what must I do ??

balik sekolah je , terus tengok Mara Clara .. hihi :* habis je cerita tu , bukak facebook and cari point untuk esok .. gelabah k gelabah !! tak ada sorang pun yang wish luck untuk aku .. okeyy .. tacink neyy .. ade sesiape nak pujuk tak ? hahaha .. I want my Capital A pewwlishhhhh ? hihi *^^*

Tomorrow , I wanna do my best !! Insyaallah :) peace yawrr .. 

No comments :