7.30.2012

Asyik kene jho !


Assalamualaikum and \\ Banjour Fellas //
Hihi , kauorang apa khabar ? sihat ? yang sihat tu , alhamdulillah . yang tak sihat tu , jom ahh ikut aku pergi klinik ! nak tak ? naik van mayat ! wakaka xP kGurau jeww .. 
amacam ? rindu tak owner blog awesome neyy ? rindu ? hihi ^^ terharuu sungguh . yang tak rindu tuu , kesah pulakk edenn >,<  ehermmmmm . Guys ! kebelakangan ni kan , aku asyik kene warning jho .. pfftttt , oleh ? Capital A . tadi aku call dia . dia cakap ade sorang lelaki chat dengan aku . gabrah siakk time tu . Capital A pun dahh hangen satu badan .. aku tak tahu diorang borak-borak pasal ape .. ehh ehh , sekali aku check je , dah gaduhhh dah .. Ya Allah ! susah nye bila aku dah Terlebih Mesra Alam -_- Now , aku terpakse menyombongkan diri .. Capital A pun macam dah tak bagi aku online Facebook . Hello Guys ! sory k sory .. Ogyy dah tak boleh layan kauorang .. 
Aku tak nak kehilangan DIA untuk kali kedua !!

No comments :