10.13.2012

Tempahan blog akan ...................



Assalamualaikum SILENT READERS :D I will be your smile :)
ehemm ehemm . lama aku tak update entri kan . Mesti korang rindu . betul tak ? waduhhh :') terharu den . Disini , aku nak cakap yang aku sihat . Alhamdulillah . Rezeki Allah . Ohh ye . Lupa nak bagi tahu . Akaun Facebook Nur Shahirah Farhana sudah tidak wujud . Maaf ye kepada beberapa blogger yang nak buat tempahan , tapi tak jumpa akaun Nur Shahirah Farhana tuhh . Sebelum tu , Sila log-in facebook korang dan KLIK SINI . Hanya beberapa komputer sahaja yang boleh view Facebook baru tu . Ape ape hal yang berkaitan dengan BLOG , korang boleh send mesej dekat situ . 

Setelah beberapa bulan aku menyepi dalam DUNIA BLOGGING , aku dapat permintaan TEMPAHAN BLOG . Banyak jugak , tapi mampu ke aku ? Just wait and see :') Thanks for your support :D Aku akan kembali aktif dalam bidang blogging . Sebelum tu , aku nak maklumkan sesuatu . TEMPAHAN BLOG AKAN TAMAT APABILA BULAN OKTOBER MELABUHKAN TIRAI :( 

I have no idea . Cukup sampai sini . Aku harap dapat buat code blogskin yang baru :D pray for me guys .