12.13.2012

Welcome to Bloging World (o.O)



Assalamualaikum Semua :') Welcome to Single World :D Kekadang aku rasa kebanyakkan lelaki macam C*B*I . Faham ? argghhhhh >o< Sakit hati sayeee xP Jahat! Jahat! Jahat! Benci awak! tapi ,, Sayang awak lagi --' he..he..he..
anyway, dah lama tak usik blog sayee nihh . siapa rindu ogyy ? hmmm -.-' kayy, tiada siapa --' sayee sedar siapa saya. HAHA ? LOL xP 
mama sayee cakap 'Jangan percaya lelaki zaman sekarang. Semua dah tak boleh percaya. mama bukan nak marah kau buat ini buat itu. Zaman sekarang, dah tak ramai lelaki yang setia. tak payah laa couple-couple ni. buat sakit hati je kau couple dengan dia.'
Hmmmm hmmmp. okayy okayy.. lepas ni pasang skandel banyak banyak. Tak payah nak setia sangat. nanti diri sendiri yang kecewa.
HAHA . den gurau. mama tak cakap macam tu pun ;)
Tak tahu nak cakap apa. Tapi . . . . . . 

ByeBye ;)