4.30.2012

// Miss You ♥

430752_132342336886832_100003332004955_131617_1403847385_n_large

heyyo heyyo .. earthlings // sihat ? okayy .. kalau da sihat tohh , mehh lew bace .. banyak bende aku nak share .. hari neyy cerita sedih , hangen , happy and loving .. okayy .. aku tak tahu lew kenape aku rase nakk nanges je hari ni \o/ rasa macam ade yang tak kene .. kstop .. karang air mata aku neyy meleleh tengah jalan .. 

keyh .. kalau aku cerita mood hangen aku neyy , sampai besok takk habiss .. soo , terpakse le tahan sikit nak  lepaskan geram .. semua neyy pasal Capital Z lew .. grrrr >,< janji nak pindah .. tapi tak pindah pindah .. kalau rase tak nak pindah , tak payah lew sumpah atas nama Allah .. 
* Ustaz cakap , kalau orang yang tak menepati janji adalah orang yang Munafik ..
#acantuhh laa ustaz cakap .. kodd ..

Happy ? keyy .. cuba tengok blockquote aku .. cun takk ? hahahah .. aku rasa blockquote ni yang paling cun yang aku pernah buat .. ok .. baru ada semangat berbloging acanihh ..

Loving ? okayy .. kat sini lew part Aku Rindu Kau ♥ 
fuyohh fuyohh .. untong le aku rindu kau Capital M . K .. 
#kau busybody pasal M . K aku ? hoyy woyy .. GO TO HELL !!

p/s - aku benci Capital Z sebab beliau seorang Perampas .. dia suke bebeno rampas pakwe orang .. soo , beware kepada sesiape yang kenal Capital Z neyy .. takk kenal ke ?? tanye akak angkat dia ..
alalala .. geng merissa emayra ouhh .. knl ?

4.11.2012

Bosan #

Book-bored-bun-girl-hair-favim.com-243232_large
ahoyy .. Lolla guys .. here my story begin .. semalam aku tetiba rajin nakk edit blog .. first skali aku edit , my Suberb Awesome Header lew .. amacam ? awesome ? kayy .. nihh first time buat header bersambung dengan body .. 
 nota kuku : 
Jangan buat header bersambung kalau belom pakar .. pening nakk adjust code nanti .. macam aku lew .. gatal sangat nakk buad ..
ehermm .. actually tujuan aku update nihh atas permintaan ramai .. depa kata rindu entry aku .. tapi ade le sorang nehh cakap tuto aku cun .. hahah .. tuto aku takk cun sebenarnye .. cuma gergous .. hokkhokk but , aku kate ape ? here the dialog -

Dia - Blogskin ?
Aku - tak .. washed denim !
Dia - Ohh .. ingat blogskin ..
Aku - hahah
Dia - awesome entry kau yang geram tuhh ..
Aku - Yelah
Dia - haha , Aku rase zayra tahu link kau ape .. takud dia baca je
Aku - padan muke dia

*selang beberapa dialog*

Dia - hawau . update entry weyh . bosan lhe
Aku - aku buat code lew .. tadakk masa buat entry .. nnt2 lew
Dia - code ape ? asl blog kau ade 2 lagu ? pening lhe
Aku - tengah buat code lh tu .. yang transparent tu ujikaji aku ..
Dia - haha , gila lhe . pening otak aku . btw , tuto kau cun ..

*selang beberapa dialog dan TAMAT*

rupa blog aku nihh ade bakat jadikk blogskin ke ? atoto .. ><

Cubit Sini jika anda seorang blogger .. yang lain , sila jangan jelly kayy ?

4.10.2012

Waiting for you ( d . . b )

ahoyy .. Lolla guys .. ada benda nakk share .. wewiitttt .. alohaiii .. tadi bukak fesbukk , tunggu dia online .. sampai sekarang daa takk online .. erghhh .. menyesal online lambat.. hakkhakk .. kosong tanpa dia .. aWw aWw .. yeahh ..

ehermm .. tadi zaira cakap, kau nihh ade je benda nakk cite.. hallah makk haihhh.. cerita pasal lelaki couple dengan pondan selama 4 tahun je .. aku tengokk kat youtube lew .. nakk share cerita funny .. kau hado ? kalau takk hado , sila diam !! JANGAN MENYAMPUK lahh sayangs oii .. pulakk jeloss ..
#erghhh .. aku sayang kau Eyda !! .. 

 Picit Sini  kalau anda seorang blogger >_<
yang bukan blogger , sila jangan jelly kayy ?
k babaii ..... cekidauotttt : D

4.06.2012

Scrollbar *New version

ahoyy .. Lolla guyss .. lame takk buat tuto .. well , zaman skrg nihh kan semua pandai pandai belaka .. getihh bikin sendiri kan ? okayy .. scrollbar nihh mcm yang kita tengah guna skrg nihh .. comell kan ? Sila cakap comel sekarang jugakk , kalau takk kita potong jari anda .. hahahah .. kgurau .. tuto kali nihh , kita cume tahu code washed denim .. sebab apa ? sebab kita pengguna washed denim lahh ..
1. kayy .. first step , search code /* Header 
2. da jumpe ? kayy .. now , copy code di bawah ..
::-webkit-scrollbar {
width: 10px;
height: 10px;
}
::-webkit-scrollbar-button:start:decrement,::-webkit-scrollbar-button:end:increment {
height: 10px;
width: 10px;
display: block;
background: #DA81F5;
border: 1px solid #A901DB
}
::-webkit-scrollbar-track-piece {
background-color: #E2A9F3;
}
::-webkit-scrollbar-thumb:vertical, ::-webkit-scrollbar-thumb:horizontal {
background-color: #DA81F5;
border: 1px solid #A901DB
}
3. pastekan di atas code /* Header
4. save and done !! senangkan ?

4.02.2012

Sedia Mula ~ ! ~

myhartisyours:
ahoyy .. Lolla gaaiiissss .. cuba intip Tajukk aku kali nihh ..
adehh .. malu aku .. hahah .. k.. listen aku punya cerita .. 
wehh .. aku daa mula sayang seseorang .. aku takk tahu kenapa .. dia dapat tambat hati aku .. hahayyy .. classmate akuhh yg bace nihh , kompom dapat agakk .. tapi sayangnye , jawapan deme salah salah belaka .. sebab orang tuhh takkan dapat terlintas kat otak masing masing .. aku sure amat amat .. lagi pon , dia bukan budak kelas aku !! 
baca nihh =
Bagi aku lah kan , kalau aku dah suka seseorang , itu sesuatu yang mengerikan .. malam tohh aku mmpi pasal dia wehh .. Ya 'Allah .. Aku mula menyayangi dia .. 
#takk tau dah ape nakk buat .. buat dono je yang aku tahu .. erghhhh >< 
*buzybody*