7.30.2012

Asyik kene jho !


Assalamualaikum and \\ Banjour Fellas //
Hihi , kauorang apa khabar ? sihat ? yang sihat tu , alhamdulillah . yang tak sihat tu , jom ahh ikut aku pergi klinik ! nak tak ? naik van mayat ! wakaka xP kGurau jeww .. 
amacam ? rindu tak owner blog awesome neyy ? rindu ? hihi ^^ terharuu sungguh . yang tak rindu tuu , kesah pulakk edenn >,<  ehermmmmm . Guys ! kebelakangan ni kan , aku asyik kene warning jho .. pfftttt , oleh ? Capital A . tadi aku call dia . dia cakap ade sorang lelaki chat dengan aku . gabrah siakk time tu . Capital A pun dahh hangen satu badan .. aku tak tahu diorang borak-borak pasal ape .. ehh ehh , sekali aku check je , dah gaduhhh dah .. Ya Allah ! susah nye bila aku dah Terlebih Mesra Alam -_- Now , aku terpakse menyombongkan diri .. Capital A pun macam dah tak bagi aku online Facebook . Hello Guys ! sory k sory .. Ogyy dah tak boleh layan kauorang .. 
Aku tak nak kehilangan DIA untuk kali kedua !!

7.16.2012

Menjelang Ramadhan ◕‿◕


Assalamualaikum and Banjour Fellas . 3.35 AM , aku dah buat karangan baru =) Happy tak ? hahah . Firstly , aku layan Facebook dulu . Jom laa pakat ramai-ramai update status pasal Tahun depan dah boleh bawak handphone pergi sekolah !! Aku dah update tadi .. hahahah , semate je ^^v Lepas layan Facebook , layan Twitter pulak . ehermmm ., I'm newbie lagi di LamanBurungBiru tuhh .. tak faham sangat laa .. nak tukar gambar , tapi tak boleh . erghhhh , rase nak hentak je BurungBiru tuhh . dah geram tahap monyet , ape lagi ? terus bukak blog omeyy aku ni .. haiyoooo ., labah-labah dah buat sarang dekat sini ^^" sebab tu laa tadi aku otter background , Tagboard and follow back .. tup tup ja , dah pukul 3.35 AM . Ohh ye , hari ni aku bangun pukul 1.37 AM . pffttt ><" hahahah

 Dah 3 hari berturut-turut aku bangun awal . mase hari pertama , aku bangun pukul 3.00 AM , hari kedua aku bangun pukul 1.53 AM and pada hari ni , aku bangun pukul 1.23 AM . Ehh , macam excited nak puasa pulak . hahahah .. lagi beberapa hari je nak masuk Bulan Ramadhan . Okeyy ! azam aku pada ramadhan tahun 2012 ni , Firstly , Aku nak buat semua ibadat wajib ! kalau boleh , lepas sembahyang aku nak baca Al-Quran ( Kalam Allah ) . Doa kan yang terbaik untuk aku taww !!

 Second , Aku nak kurang kan bercakap . mana lah tahu kalau kalau aku TERumpat atau cakap benda benda yang tak berfaedah seperti MENCARUT !! ^^v tapi , biasenye kalau tengah penat berpuasa , energy Low  !! betul tak ? hahahah . keyy , Insyaallah aku boleh buat !! Amin ~
 Third , Saya , Fauziah Fazal ingin memohon maaf daripada hujung rambut sampai hujung kaki =) Maaf kan aku tau ! Kalau boleh , aku dah tak nak simpan musuh !! I want start with my new life !! peace yawrr . Kauorang tak nak join aku ke ? mari laa join aku ! Islam itu Indah taww . Lebih lebih lagi kalau kauorang dah rasa Kemanisan Iman . Serios ni ! eherrmmm .. ni azam aku !! azam kauorang ape ? share mari ^^ 

 Guys and girls , kebelakangan ni kan , aku selalu sedih tahap siputttt . kenapa hah ? macam dah tak ada semangat berbloging . Please give my strength back ! 

7.09.2012

Freebies Header Part 7


\\ Assalamualaikum // and Banjour Fellas ;)
Smile ahh .. haha .. k , aku berlagak happy jhe ni .. cepat lah tanye kenape .. hihi .. takpayah laa .. ehermm .. dah lame tak bagi freebies kan ? tak lain tak bukan Freebies Header .. setakat ni kan , follower aku dah meningkat . tapi takde lah mendadak sangat .. Alhamdulillah =)
http://2.bp.blogspot.com/-9XOStF9m1pI/T_qs0UTtcJI/AAAAAAAAAr8/Mz8Jw2EzHwM/s1600/ShiningStarBrown.png

http://3.bp.blogspot.com/-0fZm3PclaVU/T_qs1ad7iMI/AAAAAAAAAsE/zK-Sdj8JLE4/s1600/ShiningStarGreen.png

http://3.bp.blogspot.com/-tjQ6tGi7Sq0/T_qs2Yj9TQI/AAAAAAAAAsM/VLGL1E6oS6A/s1600/ShiningStarIndigo.png

http://4.bp.blogspot.com/-orluxjeycAs/T_qs3EwsVNI/AAAAAAAAAsU/sgCvR1XZ19w/s1600/ShiningStarOrange.png


http://2.bp.blogspot.com/-YQOzK6hQeXo/T_qs4DdHlqI/AAAAAAAAAsc/aqdRlyJT0BY/s1600/ShiningStarViolet.png

http://3.bp.blogspot.com/-Vt9Vxh6piKA/T_qs5EmDPBI/AAAAAAAAAsk/KltXv57Yllc/s1600/ShiningStarYellow.png

http://4.bp.blogspot.com/-NtT1WX9Vmyc/T_qs6HhCwQI/AAAAAAAAAss/wv_pXY6K8Sw/s1600/ShiningStarturBlue.png

http://3.bp.blogspot.com/-0bYgO4oS8mM/T_qs7L3u_MI/AAAAAAAAAs0/Ybc-jwW0sao/s1600/ShiningStarturGrey.png

http://1.bp.blogspot.com/-owRVi0xuyIE/T_qs7xMKgCI/AAAAAAAAAs8/CbvZ4twMNi4/s1600/ShiningStarturPink.png

http://3.bp.blogspot.com/-dRgEqACkje0/T_qs9eBz_TI/AAAAAAAAAtE/WsXBImorMYw/s1600/ShiningStarturRed.png

http://2.bp.blogspot.com/-b4UGngGQj8E/T_qs-bVW4jI/AAAAAAAAAtM/0d2Pq17CC40/s1600/ShiningStarturquoise.png

Ohh yee .. ada 1 header ni lebih kurang sama macam yang aku guna sekarang ni .. Tapi Special sikedd .. ni hah !!

http://1.bp.blogspot.com/-1kDvmecfr94/T_qxLFZ0x_I/AAAAAAAAAtY/EbP7C5sQhFI/s1600/ILoveKata-KataTakDapatGambarkanPerasaan.png


ehh ehh .. simple sangat ea ? haha .. biar lah .. Janji Halal .. actually , dah lame dah buat header ni cuma baru masukkan .. daripada terbiar je , baik share dekat kauorang lagi bagus . kan ? By the way , header ni bikin sendiri k .. please don't be arrogant blogger .. sendiri mau tau k .. kiss sikitt :*