8.16.2012

Selamat Hari Raya :D


Assalamualaikum . Puasa , berbuka , puasa , berbuka , ehhh ! lagi 1 hari dah raya . rasa macam baru hari pertama puasa je kan ? hohohoh :O by the way , Tadi aku Upgrade blog . warna ungu lagi :D hihi . aku suka warna ungu maaaa ~ apa nakk buattttt . dah takdir nya aku suka warna ungu :)
 Alhamdulillah :D baju raya dah beli . warna coklat pekat ;) hihi . kauorang warna apa ? share leww . Raya tahun ni ramai pulak baju raya warna ungu & pink ! apakah ? -,-' kauorang buat projek pistol ke ape ? sampai pakat ramai-ramai baju warna sama ? hahahah . ape ape pun , aku excited menunggu ketibaan hari raya ke-2 . weeeee ~ nihh projek pistol aku pulakk -,-' ehermmmm , Raya tahun ni kan , kitorang tak gathering laa :( semua tak balik pahang . tak show tahukkk -.- 
ehh , lari daripada tajuk pulakk ^^" ohh ye , kasut raya aku tak beli lagi . on the way leww . 
fuhhhhhh -,-' aku rasa penat lahh hari nihh . 

Selamat Hari Raya Aidilfitri to All Muslim and Muslimah in this world :D Nanti jangan lupa bagi aku duit raya k ? hihi :D

8.05.2012

Dah nak Raya ni ღ



Assalamualaikum Semua :face75: 

Berbuka , Sahur , Berbuka , Sahur , tup tup ja dah nak raya . Weee ~ kauorang acanoo ? dah prepare nak Raya ? kawan kawan aku excited nak Raya ! Baru hari pertama Puase , dia dah beli baju raya . Hitam putih pulak tuhh . terase ? wakaka -,-' *thumbs up
Aku ? sikit pun belum prepare *ayat hampaaa .. tapi on the way =3 ni hah list yang aku belum buat :-

1. Baju Raya - arituhh terdengar mama dengan ayah cakap pasal baju raya . Waaaaa . excited kaki nihh nak berjalan . dalam otak dah terbayang baju raya aku warna teeeeetttttttt ~ HIHI ., surprised leww . 
2. Kuih Raya - kalau bab kuih raya ni , memang jauh laa aku merantau . yang aku tahu , raya ni aku nak corn flakes . kalau tak , aku nak merajuk :3 HAHA
3. Kasut Raya - Tahukah anda , warna putih dan warna hitam boleh dipadankan dengan semua warna ? thats why aku pilih warna hitam ! kalau takde , baru aku pilih kasut putih . by the way , aku benci high heels . Jom laa ramai ramai kita benci high heels
4. Kemas Rumah - not yet -,-' insyaallah seminggu sebelum raya , aku kemas betul-betul . kalau sekarang dah kemas betul-betul , esok lusa confirm mainan adik aku bersepah . 
5. Balik Pahang > main mercun > baling dekat sedara & sepupu > terkejut > melatah > menangis > bagi tahu parents > kene marah > janji tak buat lagi > balas dendam > tapi tak dapat dapat > cuba lagi > tak dapat jugak > give-up > forget it -,-'
6. Kumpul Duit raya > malas nak story > terus publish entri ni > logout > The End ...

Balik kampung ! ooo balik kampung !  weeeee ~